Primer Simposi de Fabricació

Una xarxa col·laborativa a la Euro Regió

El primer simposi de ciències i tecnologies en fabricació a la Euro regió aplegant les regions europees de Midi-Pyrénées, Languadoc Roussilion, Aragón, Catalunya, València i les Illes Balears tindrà lloc el 29 d'Abril del 2010 al Laboratoire de Mécanique et Génie Civil/UMR5508 de la Université Montpellier 2.

El propòsit del simposi és permetre als diferents tipus de participants conèixer i intercanviar les seves tècniques i els seus grans coneixements en els camps de la fabricació. El simposi té l'objectiu d'esdevenir una demostració de les diferents capacitats compreses en el Euro regió Mediterrani-Pirinenca, i més particularment, en les universitats i les escoles annexades a aquesta iniciativa. El simposi inclourà la presentació de més resultats de recerques excepcionals en els diferents laboratoris, com també debats de com articular una grup de feina col·laboratiu conduits per estructures ja existents per transferència i innovació.

El simposi és obert i tothom és benvingut a assistir i compartir punts de vista, perspectives i estratègies sobre el tema.